Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Me zgjedhjet ne Greqi do të ndodhin dy variante: 1- Si me atë djalin, i cili vrau babanë e vet dhe pastaj në gjykatë kërkonte rrethana lehtësuese, pasi ishte jetim... 2- Si me atë burrin, i cili kur mori vesh se e tradhtonte gruaja, preu veglën e vet që të dënonte gruan e tij...

Δεν υπάρχουν σχόλια: