Τετάρτη, 7 Μαΐου 2008

Përse ngeli në Histori Ponc Pilati?

Përse ngeli në Histori Ponc Pilati?
Ardi Stefa
Pyetja e mësipërme ka të bëjë me një debat të nisur këto ditë me një mikun tim!
Jam i bindur se Ponc Pilati nuk ngeli në Histori, për faktin se lau duart me dënimin e Krishtit. Ai ngeli në Histori e do të përmendet deri në fnd të botës për atë, që në momentin e duhur nuk ishte në gjendje të merte vendimin e duhur, vendimin e drejtë në lidhje me fatin e Krishtit dhe, si pasojë edhe të njerëzimit në shekujt që do të pasojnë.
p.s: Qytetarët e lirë në mendje e krijojnë atdheun.

3 σχόλια:

Agobooks είπε...

Një vështrim i veçantë ky, Ardi!

ardi stefa είπε...

faleminderit Niko!

ardi stefa είπε...

Një anonim më kishte lenë një mesazh "interesant", për dçka qe unë kam nevojë!
Nevojat e mia i di vetë dhe di qe t'i zgjidh. E mira do ishte qe te dergonte mesazhe me emer, qe t'i përgjigjem ne menyre analoge per nevojat e tij