Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2008

fotografia që u bë pikturë në mure


Fotografia e Aleksit duke buzëqeshur u bë menjëherë pikturë dhe gravutë nëpër muret e Athinës. Një polic i armatosur deri në dhëmbë kalon përpara fytyrës së Aleksit të ekzekutuar, i cili u buzëqesh me dashamirësi të gjithë kalimtarëve,..., edhe policit!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: