Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2008

Lerini Krishtlindjet të vijnë!...Lerini Krishtlindjet të vijnë!...
Është kjo një thirrje që u drejtohet të gjithëve!
Protestuesve që protestojnë paqësisht!
Huliganëve që djegin e shkatërrojnë gjithçka!
Policëve që “mbrojnë” duke lënë të digjet e shkatërrohet gjithçka!
Politikanëve që bëjnë llogje me fatkeqësinë e kryeqytetit që mbahet peng nga 700 persona me maska!
Qeverisë që me llafe mban përgjegjësinë, se me vepra... do që të mos vijnë Krishtlindjet dhe Viti i Ri!...
a. stefa

Δεν υπάρχουν σχόλια: