Παρασκευή, 18 Απριλίου 2008

pa titull

Dy njerëz i pashë sot të zënë dorë për dore.
Ishin të moshuar. Ecnin ngadalë dhe mbaheshin tek njëri- tjetri.
Nga e gjithë qenia e tyre buronte mirësi.

Δεν υπάρχουν σχόλια: